Dünya’da en çok seks yapılan ülke!

elmanın suçu

Türkiye, Brezilya ve Fransa’nın ardından dünyada en çok seks yapılan 3. ülkeymiş! Dünya Kupası üçüncüsü, Eurovizyon birincisi, Dünya Güzellik Yarışması birincisi derken, işte bir yeni başarı daha ülke hanemize yazıldı: Dünya Seks üçüncüsü!
Ben “milliyet.com.tr’ın” yalancısıyım, inanmayanlar baksın. Lakin ben inanırım: Hatırlarsınız, 2005 yılında Durex tarafından gerçekleştirilen global seks araştırmasında, Türkiye’nin dünyanın en çok zina yapılan ülkesi olduğu ortaya çıkmıştı (nüfusun %58’i). Eh, boşuna değildi, yine aynı  dönemlerde AKP hükümeti zinanın suç sayılmasını öngören yasayı meclisten geçirmeye kalkmıştı da tüm dünyada özellikle Avrupa’da büyük gürültü kopmuştu. Bir bildikleri vardı demek ki! Şimdi de en çok seks yapılan ülkelerden biri çıktık. Merak ettiğim, bu seksler evlilik içinde mi yoksa dışında mı gerçekleşiyor? Sevgili araştırmacı kardeşlerimizin bu konuya en kısa zamanda bir açıklık getirmelerini temenni ediyorum. 🙂

Not: Yukarıdaki bu kısa yorumu, 2009 yılında eklemişim bloğuma. Bunca zamandır, bloğun en popüler, en ilgi çeken “kısa” yazısı olma özelliğini elinde tuttuğu için silemedim. Tüm diğer yazıların okunurluk oranını binlerle, onbinlerle katlayarak aşmış, kısacası kendi çapında rekorlar kırarak okunmuş. Şaşırmadım tabii, daha da okunacak gibi…

4 responses to “Dünya’da en çok seks yapılan ülke!

  1. niye bu kadar şaşırdın ki? =)

    Beğen

    • Doğru, kısa zamanda 80 milyonu bulmamızın bir sebebi olmalı!
      Anlamadığım, bütün gün kahvelerde oturup kağıt oynayan erkeklerimiz mi bu işi beceren, yoksa % 30’lara dayanan işsizlik yüzünden sokaklarda boş boş dolaşan gençlerimiz mi?
      Demek ki son derece çalışkan ve üretken olduğumuz alanlar varmış! Tüm kısıtlamalara rağmen!

      Beğen

  2. sex fakirin ekmeğidir!!
    fakir patronundan fırça yer hıncını yatakda karısındn alır, zam gelir ekmeğe, elektriğe vb.., hıncını karısından alır. başbakana kızar hıncını karısından alır. umutsuzluğa çaresizliğe düştüüğü her olayda mutlu olabilmek için hemen sekse sarılır.
    gençle için bir genelleme yaparsam evlenecek evini geçindireecek götü kendinde görmez. kısa süreli ilişki peşinde koşar. arı gibi her çiçekten bal almayı marifet sanır skor peşinde koşmktadır.
    köylü yer organik domatesi mısırı yer organik ekmeği eti tavuğu, yapar çapasını ekini sağlık fışkırır her yerinden gecede ısınmak için yapar seksini… niye yapmasın ki ne stresi vardır ne siyaseti ne gündemi, kafasını meşgul eden çok şey yoktur büyük şehirdeki evlatların az biraz mahsül göndermeden gayrı. en temel içgüdüdür seks ne de olsa yemek yemek gibi. peki partnerini mutlu etme de kaçıncıyız acaba?

    Beğen

  3. evet arkadaşlar doğrudur Türk toplumu sekse çok düşkün bilhassa doğu ve güneydoğu vede Karadeniz yöresi sebebi de gençleri tutucu ve baskı altında tutmak cinsellikle ilgili hiç bir bilgi vermemek çocuklar kendi başlarına vede arkadaş çevreleriyle arayış içine girerler sağlıklı düzgün bir ilişki olmayınca bulduğuna….razı olmaktır. çok az aile gençleriyle bu meselede ilgileniyor vede eğitim sistemimizde üremeyle ilgili bir konu yok Yunanistan bu bilgiyi ilkokul çağından vermeye başlıyor bizim erkek Toplumu karısının koynunda çıkıyor gene güzü dışarıda Çünkü bize cinsel açlık var bizim toplumun erkekleri için karşıdaki hastamı, temiz mi manyak mı sevişmesini biliyor mu ne kadar tanıyoruz hiç kıymeti yok yeter ki tatmin olalım bu bir cinsellik değil bir hastalıktır tüm toplumda sağlıklı ve düzgün bir cinsellik için eğitim şart şart şart vede gençlerin yaşı geldiğinde evlenmeleri için hem aile hem devlet be belediyeler destek çıkmaları lazım aile birliğini kaybeden toplumlarda tecavüz bol olur sapıklıkta olur travestisi bol olur insanlar kazandığını hep uçkuruna harcar kısacası toplumun çivisi çıkar bir şey daha gece hayatı diye tabir edilen elit tabakanın her gece yalnız İstanbul da harcadığı para ile kaç tane işsiz gencimize iş verebiliriz kaç tane fabrika yapılır kaç tane bekar erkek ve kızımıza düğün yapılır yuva kurulur fakir parası olmadığı için evlenemeyip sağda solda bulmaya çalışır zengin elitlerde fakirin sırtından kazandığını sexxx partileriyle harcar bu gün manşetlerde bir haber vardı ördeğe tecavüz eden sapık genç diye acaba suçlu sadece o sapıkmı

    Beğen

Yorum bırakın